Ik ben Linda Boerma, 33 jaar en hét gezicht achter Lief&Knus. Sinds maart 2019 ben ik de trotse mama van onze prachtige dochter Mila. Hier is het idee van Lief&Knus dan ook ontstaan.

Vanaf mijn zwangerschap ging ik natuurlijk overal op zoek naar mooi, schattige, stoere en té leuke accessoires voor de babykamer. Een nieuwe verslaving en hobby die een beetje uit de hand gelopen is. Want vanaf nu kan ik natuurlijk alvast nadenken over nieuwe kinderkamerdecoratie en speelgoed voor mijn kleine meid.

Deze nieuwe hobby en liefde wil ik graag met jullie allemaal delen. Want waar ik zo ontzettend blij van word, worden anderen dat vast en zeker ook! Zo krijgen de kleintjes onder ons de leukste kamertjes en kunnen ze zich gaan vermaken met de speelstickers. En met sommige producten kun je zelf een leuke speelhoek in je woonkamer maken.

Er zijn zo ontzettend veel mooie en leuke producten beschikbaar. Ook zoveel wat je helemaal niet nodig hebt maar wat zo super leuk is. Ik heb een selectie voor je gemaakt van de leukste spulletjes. Ik hoop dat je hier net zo enthousiast van wordt als ik! Hier ben je op het juiste adres 🙂